مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته مهریه

با سلام. همسر بنده تقاضای تامین خواسته داده جهت مطالبه مهریه و قبلا یک ملک سنددار بنده رو از طریق اداره ثبت توقیف کرد چون ملک در دست مستاجر میباشد و حال از طریق دادگاه تامین خواسته زده جهت ملک قولنامه ای که خودمان در آن ساکن هستیم، با این تفاسیر اگر بنده مبایعه نامه رو نزد فروشنده ببرم و در مبایعه نامه ذکر کنیم که معامله فسخ شده است و یک اجاره نامه تهيه کنم و خودم را مستاجر فروشنده ذکر کنیم آیا مشگلی ایجاد نمیشه در زمینه معامله صوری یا فرار از دین، آیا این روش میشه ثابت کنم که من معامله را فسخ کرده ام و الان مستاجرم نزد دادگاه

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر صوری بودن اثبات شود معامله صوری باطل است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مستحضر باشید معاملات صوری مطابق قانون باطل است و اگر این مورد یعنی صوری بودن اثبات شود معامله باطل و اعتبار قانونی ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که در واقع معامله را فسخ کنید خیر ولی اگر این سناریو صوری باشد هم مجازات فرار از دین را دارد و هم انتقال را باطل خواهد نمود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر هنوز توقیف نشده می توانید معامله کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله امکان ندارد و توسط کارشناس مشخص خواهد شد که صوری بوده است و

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر صحت عقود است و آنچه نگاشته شده است مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
اگر متنی تخصصی تنظیم گردد احتمال بروز مشکل کم میباشد