مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت بیمه شده ی مهاجری که بیکار میشود

باسلام.
من اهل استان فارس هستم و مدت 3 سال هست که بعد از فارغ التحصیلی بخاطر کار در یک مجموعه ی کارگاهی در استان گیلان به کار مشغول شدم.
بخاطر وضعیت بازار کارفرما بهم اعلام کرده که از ماه دیگه من نمیتونم بیام سر کار. باتوجه به اینکه من محل کارم خارج از استان محل تولدم هست و صرفا بخاطر کار در استان مقصد مونده بودم، شرایط بیمه ی بیکاری من به چه شکل میشه؟ باتشکر.