مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل خیانت همسر

خیانت
دختری هستم که بزور خوانواده چند ماهی هست که ازدواج کردم و با هم خوب نیستیم بهش میگم دوست ندارم طلاقم بده طلاقم نمیده و با یه دختر دیگه دوستن و بهم میگه منم تورو دوست ندارم و دوست دخترمو دوستش دارم میگم وقتی دوستم نداری طلاقم بده ولی نمیده من میتونم شکایت کنم که بهم خیانت میکنه و دادگاه طلاقم بده؟

پاسخ ها :

جواد  اسمعيلي

جناب آقای جواد اسمعيلي :

باسلام.زن وقتی میتواند درخواست طلاق کند که شرایط 12 گانه مندرج در سند نکاحیه یکی از آنها برایش محقق شود و در خصوص خیانت اگر شما ثابت کنید از طریق مراجع قانونی .میتونید به استناد رفتارهای خلاف شئونات شما .درخواست طلاق بدید