مشاوره حقوقی رایگان - فک پلاک

با سلام
خودرویی رو فروختم و همراه مدارک آن یک وکالت 3 ماه به خریدار دادم تا نسبت به تعویض پلاک اقدام کنه.
پس از گذشت 2 سال هنوز اینکارو نکرده و با دوندگی زیاد هم نتونستم و حالا مجبور به شکایت هستم.
سوال:1- چگونه برای فک پلاک شکایت کنم؟
2-بابت هزینه ها و خسارات این مدت چطور می تونم عمل کنم؟
3- آیا اجرت المثل پلاک برای مدتی که در تصرف خریدار خودرو هست را می تونم مطالبه کنم؟
4- هزینه وکالتی همچین پرونده ای در تهران؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

بسته به متن وکالت و قراردادتان می توانید اقدام کنید. قبل از هر چیز با متن وکالتنامه و قرارداد به یک وکیل مراجعه کنید و درخواست مشاوره حضوری کنید. قیمت وکالت پرونده را با ثبت درخواست خود در بخش «وکیل می خواهم» همین وبسایت دریافت کنید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مراجعه به دفاتر خدمات قصایی ودادخواست فک پلاک.یاالله