مشاوره حقوقی رایگان - پاس نشدن چک ثمن معامله

با سلام
آپارتمانی فروختم و خریدار یکی از چکها رو پاس نکرده و سر تاریخ برگ عدم پرداخت گرفتم و فرم زدم. خریدار قرار بود وام بگیره و پرداخت کنه اما روال دریافت وامش طول کشید و چک برگشت خورده. در قرارداد نوشته که در صورت عدم وصول چک در موعد مقرر حل موضوع در شورای داوری. خسارت فسخ 60م هست و جریمه هر یک روز تاخیر در انجام تعهد 1م
براساس این چک یک آپارتمان خریداری کردم و چک خودم رو دادم. اما توی این قرارداد نوشته در صورت عدم وصول چک در موعد مقرر قرارداد به صورت منتفع فسخ میگردد. خسارت فسخ 40م و تاخیر در انجام تعهد 300 هزار
لطفا راهنمایی بفرمایید چه اقدامی میتونم انجام بدم؟
میتونم از خریدار آپارتمان خودم شکایت کنم و خسارت قرارداد اول و دوم رو ازش بگیرم؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اظهار نظر صریح در این مورد منوط به مطالعه قرارداد وبرداشت دقیق از مفاد آن است.لذا چنانچه مایل بودید تماس حاصل فرمایید.صادقی زاده وکیل