مشاوره حقوقی رایگان - امضای رضایت نامه بیمه توسط پدر/راننده مقصر/ برای عدم دریافت دیه اولاد و متوفی در تصادف

سلام. ما در سال 86/87 با ماشین خودمون چپ کردیم و یک نفر کشته شد و بقیه هم بسیار آسیب دیدیم و چون پدر راننده بود و متوفی "پدر بزرگ" بود پدر دیه هیچ کس را نگرفتند و رضایت دادند در حالی که ما 15/16سالمون بود. آیا الان ما می توانیم اقامه دعوا کنیم که دیه رو از بیمه بگیریم یا خیر؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

چون در آن زمان رأی دادگاه صادر شده است و پدرتان قانونا می توانسته از طرف شما رضایت دهد، هم اکنون اقدامی که منتج به نتیجه شود قابل تصور نیست.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،باتوجه به اینکه ولی شماغبطه وصلاح شمارادرنڟرنگرفت میتوانیداقدام کنید.موفق باشید