مشاوره حقوقی رایگان - پیدا نکردن صاحب سند خودرو

با سلام عزیزان بنده ماشینی رو چند سال پیش خریداری کردم و با بنگاه قول نامه نوشتیم و طرف صاحب ماشین وکالت داده بود برای تعویض پلاک و پلاک رو عوض کردم به نام خودم ولی برای سند پیداش نشد که نشد الان هم مشخصاتشو دارم ولی شماره تماس هیچی ازش ندارم و پیداش نکردم

به نظرتون باید چه خاکی تو سرم بریزم واقعا خسته شدم

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی دادخواست الزام به انتقال به طرفیت فروشندگان مطرح بنمایید.

اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:

Mohsen.narimani.lawyer