مشاوره حقوقی رایگان - حصر وراثت پدر و پدربزرگ

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم. بنده 30 سال پیش پدرم فوت کرده که سالها قبل از فوت پدرم، پدربزرگم فوت کرده بود. از پدربزرگم چند هکتار زمین زراعی با نسق مونده و دوتا هم عمه دارم که جزو وارثین هستن. آیا بنده میتونم از جانب خودم به حصر وراثت حق پدرم از پدربزرگم رو اقدام بکنم؟ البته فوتنامه و مدارک پدر بزرگم رو ندارم. فقط اسناد نسق زمین هارو دارم. راهنمایی کنین لطفا خیلی ممنون از لطف و زحماتتون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.برای تقسیم ترکه پدربزرگ نیازبه گواهی حصر وراثت پدربزرگ ومادربزرگ وپدرتان دارید