مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست طلاق خلع توسط زوجه

سلام و با عرض قبولی طاعات و عبادات ،،، با زوجه مشکلاتی دارم ولی من خانمم را دوست دارم و او میگوید من را دوست نداره ،، خانم دادخواست طلاق خلع داده و گفته کل مهریه و حق و حقوقش را می بخشد و طلاق میخواهد. ما یکماه دیگر جلسه رسیدگی داریم و سوالم اینست که مگر حق طلاق با مرد نیست پس چطور زوجه میتواند بدون دلیل و فقط اینکه بگوید من از تو بدم میاد و با بذل کل حق و حقوق طلاق بگیرد؟؟؟؟

پاسخ ها :

وحید سلیمی

وحید سلیمی :

او باید بتواند کراهتش را اثبات نماید.

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر تخلف از شروط ضمن عقد نداشته اید و با همسرتان برای طلاق توافق ندارید و یا موجبات عسر و حرج برای همسرتان وجود ندارد مطمئن باشید حکم طلاق صادر نخواهد شد و اگر بالفرض صادر شود دو نوبت هم حق تجدید نظرخواهی و هم فرجام خواهی دارید