مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در تایپ مقدار مواد مخدر در رای

تو را خدا راهنمایی کنید مرا
باسلام
من یک پرونده مواد دارم که از من 70کیلوگرم معجون گرفتن و پس از ازمایش مشخص شد که در هفتاد کیلو معجون مقدار 69 گرم گراس وجود دارد. و قبل از جواب ازمایش با کفالت پنج میلیون ازاد شد تا جواب ازمایش بیاد یکبار برام احضاریه امد که برای 69گرم گراس در دادگاه حاضر شوم و رفتم ولی منشی دفتر گفت نمیخواهد برید رای صادر میشود بعد از چند مدت دوباره احضاریه امد که برای 690 گرم گراس یعنی یک 0 اشتباه موقع تایپ احضاریه جلو 69 گرم اضافه شد که من نتوانستم در دادگاه حاضر شوم بعدش رای بر مبنای همان 690 گرم صادر و به دوسال سه ماه حبس و شلاق و سه میلیون جریمه شدم من هم واخواهی دادم و موضوع اشتباه مطرح کردم ولی ترتیب اثری داده نشد دوباره تجدید نظر اعتراض کردم ولی بازم قاضی به این موضوع توجهی نکرد رای 690 گرم قطعی کرد .
حالا پرونده جهت اجرا اجرای احکام رفته.
بنظرتون من باید چکار کنم چون این حکم کاملا نا عادلانه و نا حق است

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

از قاضی اجرا احکام بخواهید درخواست اصلاح حکم را بخواهد