مشاوره حقوقی رایگان - جلب با اذن ورود به مخفیگاه

با سلام
اگر جلب سیار با اذن ورود به مخفیگاه را بابت ده میلیون تومان بدهی بگیرم ولی درب منزل مورد نظر را با وجود اینکه در منزل حضور دارند از سر عمد به روی مامور نیروی انتظامی باز نکنند چه راه حل قانونی برای جلب چنین فردی وجود دارد؟ فرد بدهکار در منزل خود حضور ندارد و در منازل عمه و پسرعمه اش که در یک مجتمع مسکونی هستند مخفی شده است.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام باید با اتخاذ تدابیری محل اخفای ایشان را شناسایی نموده ودستور ورود به مخفیگاه به همان ادرس از دادگاه اخذ شود