مشاوره حقوقی رایگان - تغییر در کارکرد واقعی ماشین

سلام وقت بخیر. بنده 10روز پیش یک ماشین جنسیس به مبلغ 120میلیون خریداری کردم با کیلومتر 90هزار امروز رفتم نمایندگی و در سابقه ماشین که تو نمایندگی ثبت شده متوجه شدم که این خودرو در 8ماه پیش که اخرین بار به نمایندگی مراجعه کرده بوده کارکردش 220 هزار بوده و کسی که به من فروخته رفته کارکرد ماشینو دست کاری کرده، حالا تکلیف من چیه ؟ آیا میتونم ماشینو برگردونم و معامله رو فسخ کنم؟ چون تو بازار ماشینی که کارکردش دست کاری شده باشه رو نمیخرن و صاحب اول و اخرش خودمم، لطفا راهنمایی کنید که چکار کنم ؟ به فروشنده زنگ زدم میگه من پس نمیگیرم هرکاری میتونی برو بکن من از بنگاه نخریدم از مصرف کننده خریدم و حتی سندم زدم بنام خودم...ممنون میشم کمکم کنید.

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام با عنایت به انتقال سند دو موضوع باید در نظر گرفته شود اول زمان فروش و دوم بررسی دقیق متن قرارداد اگر بند مربوط به فسخ شامل مواردی از قبیل فریب و یا موارد مشابه باشد می توان در این خصوص اقدام نمود اما پیشنهاد می شود از تخصص همکاران ارجمند دادراه بهره مند شوید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اگر دلایلی بر تقلب و تغییر کیلومتر ماسین دارید نظر به اینکه به نوعی مانور متقلبانه صورت گرفته است می تواند از مصادیق کلاهبرداری باشد و شکایت کاهبرداری بکنید و از طرفی اگر خیارات را از خود سلب و ساقط نکرده اید می توانید با استفاده از خیار تخلف وصف و نیز خیار تدلیس دادخواست فسخ بدهید