مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

باسلام. بنده 2 معامله ای با کسی انجام دادم که در یکی از این معامله ها یک فقره چک 50 میلیونی بابت ضمانت و یک فقره چک 25 میلیونی بابت اصل پول و 4 فقره چک 1380 تومانی بابت سود آن پرداختم و کلیه تعهدات خود را انجام داده ام. در این معامله 2 نفر بعنوان ضمانت کننده این معامله پشت چک رو امضا و در جریان کلیه امورات این معامله هستند،
معامله ای دیگر با ایشان انجام شده، و بدلیل اینکه اجناس ایشان مشکلات قانونی داشتن، بنده انها رو برگشت دادم و رسید گرفتم ولی بدلیل مشغله کاری و سهل انگاری نتوانستم کلیه چکها پس بگیرم.
بعد از پیگیری های زیاد ایشان در خواست خسارت بابت برگشت اجناس کردند.
بعد از مدتی چک معامله اولی بنده که تمام شده بود رو برگشت زدند،
حال بنده بجرم خیانت در امانت شکایت کردم ولی در قرار نهایی بازپرس پرونده بدون در نظر گرفتن شهود و اظهارات بنده ،ملاک رو اظهارات متهم گذاشتن و رای صادره رو بر این اساس صادر کردند.
در خصوص شکایت، دایر بر خیانت در امانت نسبت به یک فقره چک، شاکی مدعی است چک فوق را به عنوان ضمانت پرداخت بدهی خود متهم، تسلیم نموده و پس از پرداخت بدهی، متهم جک مورد نظر را به بانک ارایه نموده است _ متهم احضار و در دفاعیات خود روابط تجاری خود با شاکی را بیان نمود و مدعی است چک مورد نظر بابت ضمانت کلیه بدهی های شاکی است و در حال حاضر وجه 2 فقره چک چک دیگر شاکی علیرغم ارایه به بانک پرداخت نشده است به دفاعیات متهم و اظهارات ایشان که به روابط تجاری خو با شاکی اشاره و چک مورد نظر را بابت کلیه معاملات دانسته است و با عنایت به اصل برایت و نظر به فقد دلیل کافی بر انتساب بزه مستندا به مواد 4 و 256 قانون آیین دادرسی کیفری مصوب سال 1392 قرار منع تعقیب صادر و اعلام میگردد. قرار ظرف 10 روز مورد اعتراض از طرف شاکی میباشد.

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما فقط حق اعتراض به این قرار منع تعقیب را دارید ظرف 10 روز اعتراض بنویسید و دلایل خودتان را که این چک صرفا برای بدهی های قبلی بوده است را ضمیمه کنید دادگاه به آن رسیدگی خواهد کرد نا امید نباسید