مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

پدرم
سال 90 فوت کرده قبل فوتش مغازه ای داشت به وکالت مادرم زد و خانه ی امان به نام مادرم زده شد. مادرم در سال 95 فوت کرد .
هفت تا ورثه هستیم . یک خواهر مجرد دارم و خودم هم مطلقه هستم و خانم. و در حال حاضر در منزل مادری زندگی می کنیم .
برادرم دادخواست داده به ما برای مهر و موم شدن خانه مادریم
واسه دهم تیر ماه که باید بریم شورای حل اختلاف ...
می خواستم ببینم در مورد تقسیم و ترکه ی اموال مادری چه قانونی حکم می شه و اینکه بدونم تا چه اندازه برادرم که ما رو داره اذیت می کنه بابت مال مادریم می تونه مانور بده بابت این پرونده
چون ما واقعا سر پناهی نداریم ...

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
فرمول تقسیم ارث کاملا مشخص و سهم پسر دوبرابر سهم دختر است