مشاوره حقوقی رایگان - فوت بعد از ترخیص از بیمارستان با مسئولیت شخصی

سلام مادرم بیمه عمر داشتند و در اثر بیماری سرطان و شیمی درمانی کلیه هایشان از کار افتاد و در بیمارستان تصمیم به دیالیز داشتند که با مخالفت مادرم با مسئولیت شخصی ایشان را ترخیص نموده و به منزل آوردیم که روز بعد فوت شدند آیا خسارت بیمه عمر تعلق نمیگیرد؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
این اتفاق نمیتواند مانعی برای استفاده از بیمه عمر باشد مگر اینکه طبق قرارداد بیمه شرایط تعلق فراهم نباشد