مشاوره حقوقی رایگان - منع خدمات

با سلام خدمت دوستان پذیرنده درمانده ‌است قبل به ثبت احوال زاهدان مراجعه کرد برای عوض کردن شناسنامه و از اون جایی که مریض هستند و اعصاب درست حسابی ندارد مامور ثبت اذیتش میکنه دعوا میکنه بخواطر همین ما را منع خدمات کردند حالا دو تا بچه دارم شناسنامه ندارند‌ گرفتیم پرونده ما به شورا عدالت اداری رفت رای به نفع ما صادر شد دوباره اداره ثبت اعتراض کرد دوباره به شعبه تجدیدنظر رفت رای به نفع ما صادر شد حالا قبل سال گفتند تا سال تمام نشده درست میشه و پیامک تایید ارسال میشه ولی نشد حالا زندگی برای ما مختل شده خود شما میفهیدکه برای من کارگر مستاجر چقدر سخته و الحمدلله پدر من اصلا مشکل هویتی ندارد و در زمان قدیم در این کشور بوده ایم باور کنید وقتی پدرم خاطراتش تعریف میکنه از چسپاندن اعلامه بر دیوارها در زمان شاه بر علیه شاه صحبت میکنه ایا واقعا حق ما همینه از این حکومت اسلامی راستی کارت ملی ما را هم عوض نمیکنند حالا چکار کنیم لطفا یک لحظه خودتون را جای ما بزارین و راهنمایی کنین ببخشید که مزاحم شدم و تشکر از شما خداحافظ

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
بایست از طریق اجرای احکام دیوان عدالت اداری سازمان ثبت احوال را ملزم به ارائه خدمات نمایید