مشاوره حقوقی رایگان - اشتباه در سامانه ثنا

سلام، با توجه به اینکه گزارش هایی مبنی بر اینکه ابلاغیه سامانه ثنا به اشتباه برای شخص دیگری ارسال شده، وجود دارد،
خواستم بدونم که اگر این اشتباه صورت بگیره و بر فرض اگر از من شکایتی شده باشه و برای شخص دیگری رفته باشد من چطور باید مطلع شوم یا مطمئن شوم که من شکایت و ابلاغیه دادگاهی ندارم؟ با توجه به اینکه من در داخل ایران نیستم.
با تشکر

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق سایت adliran و با استفاده از کدملی و رمز ثنا می توانید پیگیری نمایید.

برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به صفحه اینستاگرام مراجعه کنید:

mohsen.narimani.lawyer