مشاوره حقوقی رایگان - تجدیدنظر تمکین

سلام. همسرم 4ماه از خونه رفته من نفقه و ترک انفاق شکایت کردم ولی ایشون به ناحق از همسایه ها با گریه امضا گرفته 20 روز عدم تمکین منو زده ایشون نه نفقه دادن این شکایتم به ناحق کردن من برگه انتظامی دارم منو بیرون کردن کلی شاهد دارم ایشون تمام وسایلشو کلی آذوقه خونه برده قاضی بدون اینکه جلسه تشکیل بده به نفع ایشون رای داده برای نفقه فقط ایشون گفته دادم در صورتی که دروغ میگه قاضی بدون اینکه از ایشون بخواد ثابت کنه رای داده و عدم تمکین منو هم به نفع ایشون داده من 40 صفحه مدارک دارم که کاملا حق با من قاضی هیچ جلسه تشکیل نداد به ناحق رای به ایشون داده من تجدید نظر زدم آیا رای برمیگرده؟

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام
حتما به شعبه تجدیدنظر مراجعه و حضورا مراتب و مدارک رو به دادگاه اعلام کنید