مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ماشین همسایه

سلام
کوچه ما بن بست هست و خونه ما در انتهای کوچه قرار داره
همسایه روبه رویی ما ماشین خودش رو همیشه یا جلوی درب پارکینگ ما و یا در جلوی ماشین بنده که پارک هست/پارک میکنه
و من همیشه برای استفاده از خودرو ام یا پارکینگ بایستی زنگ خونشون رو بزنم تا خودرو شو جابه جا کنه
البته تو این مدت پس از هر بار زنگ آیفون رو زدن هم با لحن بد و هم گاهی اوقات توهین و دعوا ماشین رو جابه جا میکنه
ممنون میشم راهنماییم کنیم

پاسخ ها :

مصطفی زارعی شرق

جناب آقای مصطفی زارعی شرق :

سلام.میتوانید به پلیس راهور زنگ بزنید و هم میتوانید برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و در غیر این صورت شکایت کنید.