مشاوره حقوقی رایگان - سوء پیشینه

سلام وقت بخیر سال نود و یک تو پارتی منو گرفتن واسم حکم هفتاد و چهار ضربه شلاق برایم بریدن و یک شب بازداشگاه خوابیدم اما از من اثر انگشت تو زندان گرفتن اما زندان نرفتم می خواستم بدونم سوء پیشینه دارم ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

اما حکم شلاقم اجرا نشد

پرسشگر :

یادم نیست حکم شلاقم تعزیزی بود یاتعلیقی اما اجرا نشد گفتن اگه اشتباهی دوباره بکنید اجرا میشه

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سوء پیشینه نداری،خیالت جمع باشه،ولی.موفق باشید

پرسشگر :

ببخشید یک ولی گفتین اون چیه ؟

دکتر داود کرمی

دکتر داود کرمی :

استان :

با سلام سوء پیشینه صرفا در مورد زندان رفتن نیست یبلکه با صدور حکم محکومیت به هر نوع مجازاتی برای فرد سوءپیشینه محسوب می شود اما اکثر سازمانها سوءپیشینه موثر را در استخدام ملاک قرار می دهند و نه هر سوءپیشینه ای.