مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از همسر شیشه ای

باسلام بنده سه ساله عقد کردم که یک ماه مونده به عروسیم شوهرم دچار توهم شد و با مراجعه به دکتر اعصاب و روان متوجه شدم شیشه مصرف میکرده و متادون دوهفته در بیمارستان اعصاب بستری بود هنوزم بدبینی داره و به من شک میکنه نمیدونم الان که عقد هستم طلاق بگیرم یا ازدواج کنم و صبر کنم آیا فرد شیشه ای میتواند منو خوشبخت کند یا همین الان جداشم؟مهریه ام را میتوانم کامل بگیرم؟ شیشه مدرکی هست برای اینکه دادگاه درخواست طلاقم رابپذیرد؟

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

من پیشنهاد می کنم به هیچ عنوان وارد زندگی نشوید. شما در حال حاضر مالک حداقل نیمی از مهریه خود می باشید . ضمناً مصرف شیشه از مصادیق رفتار پرخطر و عسر و حرج زوجه را در پی خواهد داشت و می تواند از دلایل طلاق باشد

پرسشگر :

جناب وکیل همسرم به من‌ وابستگی وعلاقه شدید داره من هم همینطور وادعا میکنه پاک میشه به نظر شما صبر کنم وبهش یه فرصت بدم یا فورا طلاق بگیرم؟

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،این حقیرکه تجربه فقهی ،حقوقی ومسئولیتهای متعددی داشته ودارم ودرمتن جامعه هستم،توصیه پدرانه دارم،مجددا به این بنده خدافرصت بدهید،کمکش کنید،خوب خواهدشد.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظرم اگه امید اصلاح دارید فرصت بدهید و با حضور در محضر وکالت بلاعزل طلاق بگیرید و شرط کنید چنانچه اصلاح نشود طلاق خواهید گرفت ضمنا این فرصت اگر قبل از عروسی باشه برای تصمیم آینده شما بهتره و یا اینکه در صورت عروسی حداقل حامله نشوید

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.مشاوره مکالمه ای داشته باشید.یاالله

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام هیچ عقل سلیمی ازدواج را برای چنین شرایطی تجویز نمینماید جز آنکه بهبود یابند