مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیفی خودروهای لیزنگی

سلام وقتون بخیر در رابطه با رفع توقیف خودرو های لیزنگی
خودرو دارم به دلیل اقساط عقب افتاده از طرف نماینده حقوقی شرکت حکم توقیف خودرو صادر شده و پلیس 110با تو جه به حکم توقیف خودرو مذکور را وارد پارکینک کرد آیا راهی هست که بدون پرداخت اقساط عقب افتاده بتوان خودرو مذکور را بیرون آورد. درضمن یک شرکت خصوصی درون شهر ما هست که با گرفتن مبلغی صدرو به ترخیص خودرو و گرفتن یک سال تنفس واسه صاحب خودرو می باشد آیا این کار قانونی هست اگر هست مراحل گرفتن تنفس واس ترخیص خودرو چیه. خودرو سواری و از خودرو های ساخت داخل می باشد با سپاس فراوان از پاسخ گویی شما

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،اطلاعی ازشرکتی که نام بردید ندارم،چنانچه تضمینی وباقراردادانجام میدهد،اقدام کنید.موفق باشید