مشاوره حقوقی رایگان - تهمت دایر کردن فساد و فحشا

سلام من یک خانم متاهل هستم تاتو کار می کردم هم برای خانم ها , هم اقایون. یک همسایه داشتیم که به من پیشنهاد رابطه داده بود من قبول نکردم و گزارش منو داد ریختن تو خونه پلیسا به خاطر ٤,٥ نفر دختر و پسر نامحرم و ماهواره, ٢شیشه مشروب تهمت فساد و فحشا بهم زدن و تهدیدم کرد با استفاده از یک فیلم که روز حادثه گرفته بود (نفوذ داشت حکم داشتن و خود همسایه هم همراه بود با پلیس امنیت) ازم اخاذی می کرد و می گفت باید از شوهرت جدا شی و صیغه من شوی مدرکی هم ازش ندارم که شکایت کنم و حرف منم باور نمی کنن چون خودش ادم بانفوذی هست. تهدیدم کرده اگه باهاش رابطه نداشته باشم تو دادگاه شاهد میاره و در روز حادثه جزوه هایی از یک دین دیگه را جاسازی کرده بود در کمدم که فیلم انها را هم گرفته بود, در همان روز که پلیسا اومدن تو خونه بازرسی کرد و از همه جا فیلم گرفت. من با قید وثیقه اومدم بیرون تو رو خدا بگید حکمم چیه. شکایت هم می ترسم

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.عنوان جرم یا جرایمی که به شما تفهیم اتهام شده چیست؟می توانید اینجا پاسخ دهید یا در صورت تمایل تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل