مشاوره حقوقی رایگان - مجازات دایر کردن خانه فساد و فحشا

با سلام
برادر من در املاکی کار میکند دارند و املاکی جواز اجاره خانه روزانه ندارد ولی برادر من برای صاحب املاک در قسمت اجاره کار میکند.
پلیس یک زن را در خانه ایی که به او اجاره دادند گرفتند و طی تحقیقات ما مدت ها پلیس دنبال این زن بودند و حالا هم صاحب املاک و هم برادر من را گرفتند و قاضی کشیک برای آن ها حکم خانه فحشا داده و به زندان فرستاده ولی با قرار وثیقه آزاد کرده در ضمن برادر من و صاحب املاک سابقه نداشته اند و از این ماجرا اصلا خبر نداشتند
میخواستم بدونم حکم برادر من و صاحب املاک چیست ؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات جرم ، مجازات حبس خواهد داشت