مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در دایر کردن خانه فساد و فحشا

الان من با خاله با دختر که گرفتن اندازه اونا شش سال حبس تعزیری داده من اعتراض زدم پنج ماه هنوز جواب تجدید نظر نیامده 60ملیون پول دادم یکی برام بریزه حساب دادگستری به جا سند قبول کرد الان پنج ماه بیرونم جواب تجدید نظر نیامده من الان منتظر تجدید نظر خواهی بمونم یا حرف وکیلم میگه تو زندان نرفتی چه بخواهی نخواهی دو سال زندان میری کم کم هرکاری کنم برو ترکیه چند سال پرونده آت شاکی ندارم بره لای پرونده‌ای مختومه من خودم دنبال کارت میفتم 60ملیون بردارند جای حکم که میاد چکار کنم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بهترین مشاور شما وکیل شماست
ما باید اسناد و مدارک و دادنامه را بررسی کنیم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
اگر شما به حبس ‌محکوم شوید و خود را به زندان معرفی ننمایید مبلغ وثیقه ضبط خواهد شد

و بعد از ‌ گذشت مدتی ممکن است مشمول مرور زمان شوید اگر

بهتر است خود را معرفی نمایید و درخواست عفو و آزادی مشروط و تعلیق مجازات را مطرح نمایید