مشاوره حقوقی رایگان - نظریه کارشناس

سلام بنده به دوستم 7 میلیون تومان قرض داده بودم در عوض از او سفته گرفته ام که با دست خط خودش نوشته نشده بود و به جای امضا با خودکار امضایش مهر ژلاتینی بود که تو هیجا از آن جز در سفته استفاده نکرده است روز دادگاه گفت که به من سفته نداده و من جعل کرده ام البته پای صورتجلسه ی دادگاه همان امضای سفته را با خودکار زد، سفته ها را فرستادن خط نگاری اکنون نظریه کارشناس این است که از نمونه امضای اصیل ایشان بصورت مهر استامپی در متن و ظهر امضاها منعکس شده و بدهکار در نزد کارشناس اعلام داشته که تا کنون اقدام به تهیه ی مهر ننموده و بدلیل داشتن سواد کافی در تمامی مراجع قانونی بصورت دستی امضا کرده است و دست خط واسه بدهکار نمی باشد
حال اینجانب میتوانم بدون شاهد با این نظریه کارشناس به پولم برسم یا باید شاهد داشته باشم؟؟
البته شاهد نیز دارم
راهنمایی کنید ممنون میشم
متشکر

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام شما باید ابتدا اصالت سفته را چه از طریق کارشناس و یا شاهد و یا اقرار ثابت نمایید و بعد از آن وجه سفته قابل مطالبه می باشد