مشاوره حقوقی رایگان - چك برگشتي (خيانت در امانت)

باسلام و وقت بخير، بنده يك فقره چك به يكي از اقوام براي امور كاريش داده ام و ازش دست خطي گرفته ام كه خودش اشاره به امانت بودن چك كرده و هرگونه مشكلي از چك پيش بياد جواب گو ايشون هستن با چند نفر شاهد،حالا بعد از مدتي چك بنده برگشت خورده و شكايت حقوقي شده و من هم با اون نوشته اي كه داشتم شكايت كيفري كردم به خيانت در امانت بر عليه ايشان و حال با ٦ماه حبس تعزيري محكوم و قطعي شده است و من هم محكوم به مبلغ چك در پرونده حقوقي و در مرحله اعسار هستم حال سوال اينجاست آيا با راي قطعي كيفري من مي توانم به راي بدوي حقوقي كه محكوم به مبلغ چك هستم اعاده دادرسي كنم؟
هر راهنمايي يا پيشنهادي داشتين ممنون ميشم توضيح بدين. با تشكر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمابایدمبلغ چک روبدهید،حالا بااعساریابدون آن،بعدازپرداخت همین مدارک راضمیمه دادخواست کنید وبه دادگاه تقدیم نمایید.موفق باشید

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر شما از حقتون مبنی بر مطالبه ضرر و زیان ناشی از جرم خیانت در امانت در دادگاه کیفری استفاده نکرده اید فقط می توانید وجه چک و خسارات وارده را با دادخواست به دادگاه صالح از ایشان مطالبه کنید