مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت های چند نفر در تلگرام

باسلام خسته نباشید!
سوال اول
میخواستم بدونم اگر کسی در چت تلگرام عکس نامناسبی از بنده داشته باشد یا اینکه هکش کند میتواند کاری کند؟
سوال دوم
شخصی با اجازه خودم اکانت تلگرامم را دارد. الان چن روزی است که دیگر نمیخواهم داشته باشد
و هرطور که گفتم حذف کن گفته نه اشکال نداره باشه
راستش این شخصی که اکانتم رو داره قراره همسرم شه و من نمیخوام از زندگی قبلم چیزی بدونه چون واقعا دوسش دارم و نمیخوام بینمون بد بشه
راستش از کرده هام خیلی وقته که خیلی پشیمونم و واقعا تنها کارم شده گریه.
میشه یه جوری دیلیت اکانت زد که متوجه نشه
چون به من گفت تلگرامتو حذف کن هرکس پیام داد من بهت میگم
و من بدون اطلاعش تلگرام رو نصب کردم تا بفهمم مزاحم های قبلی یک وقت پیام نداده باشند
وا مروز بهم شک کرد وا زم پرسید تو تلگرام داری و منم گفتم نه
و گفت شاید کسی هکت کرده واسه ورود به تلگرام رمز میزارم که کسی ندونه و فقط خودش بدونه که کسی نتونه نصبش کنه
من نمیدونم چیکار کنم و خیلی نگرانم
میشه راهنماییم کنید تا بهتر بدونم باید چیکار کنم.
و اینکه مطلب آخر نمیخوام پام به دادگاه و کلانتری باز بشه و همسر آیندم و خانوادم مطلع بشه.
خواهش میکنم راهنماییم کنید
من واقعا حالم خیلی بده و از کرده هام پشیمونم
ممنون روز خوش

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر فکر می کنید کمکی از دستم بر می آید تماس بگیرید
صادقی زاده وکیل