مشاوره حقوقی رایگان - رفتار صحیح با اظهارنامه

با سلام و خسته نباشید.
از شرکتی که در سال گذشته به عنوان برنامه نویس در آن مشغول به فعالیت بودم اظهارنامه ای برای من ارسال شده مبنی بر اینکه ما از پروژه هایی که شما انجام دادید راضی نیستیم - خسارت مادی و معنوی جبران ناپذیر وارد کردم و در آخر هم نوشته که تقاضا داریم زودتر نسبت به جبران خسارات وارده اقدام کنم.
اما ادعاهای مطرح شده خلاف واقع هست و پروژه ها را بر اساس متونی که به بنده دادن من انجام و تحویل دادم. و حتی خودم از مشتریان اونها امضای تحویل گرفتم. اما خودم از امضاها چیزی در دست ندارم. و اونها را به شرکت تحویل دادم.
میخوام الان بدونم که من در جواب این اظهارنامه چه عکس العملی باید نشون بدم و چکار کنم.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،همین مطلبی که نوشتیدپاسخ آن رابدهید،ودرصورتی که دادخواست به دادگاه داده اندبرابرادعا استنادبه مدارک موجوددرشرکت کنید.موفق باشید