مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از آراء کمیسیون پزشکی ناجا

سلام اینجانب دارای سطح دو سلامت بخاطر 3 دیسک در کمر و گردن و ساییدگی زانو و بستری در بیمارستان اعصاب و روان در سه مرحله در کمیسیون عالی اتخاذ شده. آیا می توانم بعلت آسیبهای وارده که در حین خدمت بوده درخواست غرامت از دیوان عدالت بکنم. متشکرم

پاسخ ها :

شکایت از آرا کمیسیون پزشکی ناجا آسیب دیدگی در حین خدمت کمیسیون پزشکی ناجا غرامت ناجا