مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور پلاک قدیم

با سلام بنده موتور مدل 83 دارم پلاک قدیم و میخوام بفروشم و اگه قولنامه معتبر با شاهد بنویسم ولی موتور بره شهرستان تصادف یا خلافی بشه من با شاهد باید برم اون شهرستان تا بتونم قولنامه رو نشون بدم و تبرعه شم یا نه میشه راهنماییم کنید که من اگه اتفاقی بیوفته هر کجا لازم نیست به همون شهر برم و قولنامه نشون بدم تا تبرعه شم ممنون میشم

پاسخ ها :

ابوالفضل  آزادنيا

ابوالفضل آزادنيا :

استان :

قانونا نمی‌تونید موتوری که فاقد مجوز پلاک معتبر هست رو بفروشید