مشاوره حقوقی رایگان - فروش موتور سیکلت پلاک قدیم با مشکل سند

سلام وقتتون بخیرباشه
من مالک موتور سیکلت پلاک قدیمی هستم به مدل 84ک ازسال 90خریداری کردم اما سند و مدارک انتقال به اسم خودم تغییرداده نشد و همچنان به نام مالک اول میباشد ک ایشان فوت شده(اما مدارک داده شد بهم)
اکنون قصدفروش دارم برای ثبت سندو تغییر پلاک به نام خریدارجدید چه راه حلی وجوددارد ک دراینده به مشکل نخورد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام. طبق اعلام راهور به موتور های مدل 10 سال به بالا پلاک ملی تعلق نمی گیرد و خدمات ارائه نمی گردد.
در هرحال به راهور مراجعه نمایید .

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
متنی تخصصی تنظیم گردد و

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دادخواست الزام به فک پلاک به طرفیت تمام ورثه اقامه نمایید

علی تیرالوند یوسفی

جناب آقای علی تیرالوند یوسفی :

جهت بررسی دقیق تر تماس تلفنی برقرار بفرمایید .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس راهور می توانید موضوع را پیگیری کنید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در هر صورت شما به عنوان فروشنده یا باید اذن در فروش داشته باشید یا این که مالک وسیله ای باشید که قصد فروش آن را دارید . توصیه می شود ابتدا از ورثه متوفی وکالت در فروش خودرو را دریافت کنید .