مشاوره حقوقی رایگان - نحوه فروش قانونی موتور سیکلت پلاک قدیمی

من یک موتور سیکلت پلاک قدیمی مدل 84با سند به اسم خودم دارم ،آیا راهی برای فروش قانونی آن وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولاً پلاک های قدیمی فاقد مجوز اخذ پلاک ملی می باشند در هر صورت اگر مدارک شما کافی و کامل باشد احتمال فروش آن وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

فروش ان امکان دارد میتوانید با یک مبایعنامه اقدام به فروش کنید ولی معمولا در این موارد نمیتوانند پلاک ملی بگیرند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فروش آن فاقد ایراد می باشد