مشاوره حقوقی رایگان - سقط جنین 28 هفته

با سلام و خسته نباشید
من در تاریخ 5/10 / 1398 به خاطر مشکل مغزی فرزندم مجبور به سقط جنین 7ماهه شدم البته به خواست دکتر ایشان مشکل جنینم را در هفته 18تشخیص نداده که البته بنا به گفته پزشکان دیگر قابل تشخیص بوده
به همین خاطر مرا سریعا به بیمارستان انتقال داده و با پرونده ساختگی مرا سزارین و فرزندم را احیا نکرد. من از ایشان شکایت کرده ولی ایشان با پزشک کمیسیون پزشکی تبانی کرده و پرونده را به دروغ پیش برد و قرار منع تعقیب صادر شد که به قرار هم اعتراض کردم
میشه راهنمایی کنید چگونه میتوانم حقم را بگیرم

پاسخ ها :

قصور پزشک نوزاد قصور پزشک در سقط جنین قصور پزشکی سقط جنین شکایت از پزشک جرایم پزشکی پزشک