مشاوره حقوقی رایگان - تورشن بیضه نوزاد

باسلام. روز 4 اردیبهشت پسرم بدنیا اومد 2دو ساعت بعد از تولد توسط دکتر اطفال معاینه شد و بخاطر توده سفت در بیضیش خودشو یک مرحله سونوگرافی نوشتن در پروندش فرداش مارو ترخیص کردن و گفتن حال بچه خوبه فقط چند روز بعد یه سونو انجام بدین از بیضش بیارین دکتر ببینه بدون اینکه نسخه ای بابت سونو به ما بده ساعت 2بعدظهر مرخص کردن. ساعت 9شب همون روز دیگه نگران شدیم و حالت بیضه بدتر شده بود گفتیم ببریم دکتر .
بردمش بیمارستان ... تهران دکتر بعد از دیدن سریع یه سونو نوشت و تشخیص تورشن ( پیچیدگی بیضه ) بیضه دادن و همون شب با جراحی بیضه چپشو در اوردن .
میخاستم بدونم ایا من میتونم با شکایت این سهل انگاری دکتر اطفال بیمارستان ... که بچه بدنیا اومده بود و ایشون مسئله رو ارژانسی پیگیری نکردن و باعث از دست دادان بیضه نوزاد شده پیگیری کنم .
من باهاشون صحبت کردم میگن خیلی نادره که نوزاد تورشن بگیره بخاطر همون من فکرشم نمیکردم در ضمن سونوگرافی بیمارستان اون ساعت تعطیل بوده که انجام شده .
لطفا راهنماییم کنیین ممنون میشم .

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
بله. اگر پزشک سهل انگاری نموده باشد قابل پیگیری قضایی است.