مشاوره حقوقی رایگان - ساخت مغازه

با سلام
در سال 85 حیاط خانه ام را ساختم و به مغازه تبدیل کردم از طریق قانونی هم مسکن و شهرسازی رفتم هم شهرداری و دارای پروانه ساخت می باشد. این حیاط طبق صورت مجلس تفکیکی مشاع می باشد البته در ان قید شده که فقط من می توانم از حیاط استفاده کنم. تمام رضایت ساکنان را جلب کردم بغیر از مالک دو و چهار دهم از ملکیت یکی مغازه ها. الان بعد از 15 سال قصد شکایت کرده و خواسته قلع و قمع دارد ؟ (این ساخت شامل 2 طبقه خانه 4 مغازه می باشد) و از کل این مجتمع فقط یک نفر که مالک دو و چهار دهم ‌دانگ میباشد رضایت نداده. در ضمن صاحب 2.4 دانگ از سال 85 خبری ارزش نبوده و تازه پیدایش شده و الان درخواست قلع و قمع مغازه رو داده ایا میتونه مغازه رو خراب کنه ؟ به مبلغ پایینم راضی نمیشه و تقریبا اندازه پول مغازه رو میخواد. (این مالک فقط از این مغازه دو و چهار دهم دانگ ملکیت دارا می باشد و سرقفلی و سه و شش دهم‌ دانگ دیگر صاحبش رضایت داده) و هیچگونه رفت امدی و کسب کاری در این ملک مشاع ندارد و فقط کمی اجاره بها میگیرد.
در سال 86 بعد ساخت من مغازه رو فروختم‌. اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

ساخت مغازه قلع و قمع مغازه