مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص دعوی محکوم علیه به طرفیت بنده مبنی بر اعسار از پرداخت محکوم به

معنی این ابلاغیه را میخواستم بدونم چون وقت رسیدگی داده و بنده پرونده اجرای احکام ارجاع شده و ایشان محکوم به پرداخت وجه چک و هزینه دادرسی شده الان این وقت رسیدگی برای چیست قبلا از زحمات شما تشکر زیادی دارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

طرف شما دادخواست تقسیط و اعسار به دلیل ناتوانی در پرداخت داده اند