مشاوره حقوقی رایگان - تهمت زدن زن به همسرش

با سلام. من 7 سال زندگی شروع کرد الان یه دختر 6 ساله دارم. وضع مالیم ضعیفه. اما زنم درکم نمی کنه پیش همه از نداری من میگوید. اگر چیزی هم بخرم بازم میگه نخریده سعی میکند پیش همه منو بی ارزش کند. چندبار ترک خونه کردم رفتم برا یه کار اما زنم رفته شکایت کرد به خاطر ترک خانه. دیگه خسته شدم. هر حرفی تو خونه هست بیرون و برا یه خانواداش میگوید. الان هم تهمت معتادی برای یه من میزند. دیگه یه کاری کرده قصد به خودکشی می خواهم بزنم. به خاطر ابروم نمی توانم به کسی بگم. لطفا کمک کنین

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.سعی کنید همسرتان را متقاعد کنید که با به روانپزشک مراجعه کنید ومشکلاتتان را اینگونه حل کنید....