مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

همسرم 2 ماه هست خانه رو ترک کرده، من دادخواست تمکین دادم، امروز تو شورای اختلاف شکوائیه ای تحت عنوان لایحه در پرونده درج کردن و چون راضی به تمکین نبود پرونده به دادگاه فرستاده شد، من تونستم از لایحه ایشون عکس بگیرم، در لایحه بمن تهمت استفاده از مواد مخدر شیشه و عدم پراخت نفقه و همچنین نسبت روانی داده است، برای کدوم مورد میتونم شکایت کیفری بکنم؟ ممنون

پاسخ ها :

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام در خصوص اعتیاد دادگاه می فرستد آزمایش و در خصوص نسبت جنون هم به پزشک قانونی ارجاع می شوید پس از احراز کذب بودن ادعای ایشان میتوانید تهمت شکایت نمایید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.باموضوع افترا وتوهین میتوانید شکوائیه مطرح کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر جرمی به شما نسبت داده و سوء‌نیتشان ثابت شود میتوانید به اتهام افترا از ایشان شکایت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی می توانید با عنوان تهمت و افترا شکایت کنید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام مستلزم بررسی اسنادی است

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچکدام اگر تنها مستند و دلیل شما همان لایحه باشد .
اما اگر در جای دیگر مثلا پیش کسی این اتهام ها را به شما زده آنوقت می توانید با شهادت شهود شکایت کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم اثبات و احراز سو نیت تحت عنوان افترا می توانید شکایت نمایید