مشاوره حقوقی رایگان - دفاع در برابر اتهام مزاحمت و اخاذی

برای دفاع در برابر اتهام کذب چه باید کرد؟ لازم به ذکر است که بابت شکایت بنده به علت ضرب و جرح از شوهر کسی که برای مزاحمت و اخاذی ازم شکایت کرده قاضی حکم جلب ورود به منزل را صادر کرد و با مامور کلانتری به محل زندگی فرد مورد نظر مراجعه کردیم و متواری شد؛ که با خواهش و اصرار پدر متهم در ازای پرداخت دیه ی تعیین شده و جبران خسارت برای رضایت دادن مذاکره کردم و قبول کردم که با پرداخت دیه و هزینه هایی که در رابطه با این پرونده کرده ام در دادگاه رضایت بدم. که متاسفانه با امروز و فردا کردن به توافقی نرسیدیم؛ نکته این است که همسر متهم از بنده و همسرم شکایت کردن به عنوان مزاحمت و اخاذی؛ آیا این مذاکره ای که انجام شد و به نتیجه نرسید مصداق اخاذی محسوب میشود؟ و اینکه در مقابل این اتهام چه اقدامی باید بکنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جرم مزاحمت از سوی اقایان برای اطفال و زنان است و در رابطه با جرم اخاذی با توجه به حق شما و اصرار ان ها برای دریافت رضایت محقق نیست در حضور قاضی عنوان شود به پیشنهاد و اصرار خودشان بوده است