مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کودک

سلام، سه سال پیش بر اثر اشتباه کسی که شناسنامه را می نوشته اسم دختر من که مهیاس بود مهیا نوشته شده و من برای نخوردن توضیحات روی شناسنامه اش اقدام نکردم سه سال است که من دخترم را مهیاس می خوانم اما با اشک شناسنامه دخترم را باز می کنم تا اینکه متوجه شدم طبق بند 8 ماده 20 قانون ثبت احوال امکان اصلاح اسم که براثر اشتباه لفظی یا نویسنده پیش اومده امکان پذیر است، آیا میشه بدون نخوردن توضیحات یک سین به آخر مهیا اضافه شود و اسم دخترم در شناسنامه اش درست شود؟؟ با وجود خوردن توضیحات چی امکان تصحیح هست؟

پاسخ ها :

تغییر نام فرزند در شناسنامه اصلاح نام فرزند در شناسنامه حذف توضیحات تغییر نام از شناسنامه تغییر نام اصلاح نام توضیحات شناسنامه شناسنامه ثبت احوال