مشاوره حقوقی رایگان - معاینه بکارت

سلام خسته نباشید
دوساله همسرم منو ترک کرده و خبری از وی ندارم درخواست طلاق غیابی کردم میخواستم بدونم برای طلاق غیابی چه ازمایش هایی صورت میگیرد و این که باکره هم نیستم و در دادگاهم عنوان کردم باکره نیستم ایا برای معاینه بکارت دوباره منو میفرستن پزشک قانونی یا خیر و این که قبلا خودم رفتم پزشک قانونی و نامه گرفتم که باکره نیستم ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست عسر حرج به دلیل ترک زندگی بدهید و فقط ازمایش عدم بارداری بعد از صدرو گواهی عدم سازش و در زمان ثبت در محضر