مشاوره حقوقی رایگان - عدم توان در پرداخت مهریه و ...

با درود و احترام
وکیل مشاور محترم و گرامی
خواهشا متن بنده را با وجود طولانی بودن با حوصله بخوانید
میدانم سرتان شلوغ است و امثال بنده فراوان
اما خواهشا این مطلب را مطالعه و پاسخ دهید
همسرم طی شانزده سال زندگی مشترک که سر ناسازگاری داشت سال 86 ناگهان تغییر رفتار داد و بسیار مهربان و خوش رفتار شد و بنده بگمان اینکه عاقل شده و سر به زندگی دارد گول خوردم و ایشان طی یک نقشه حساب شده و راهنمایی شخصی که اکنون با هم صیغه کردن از من وکالت طلاق گرفت و نیز مهریه را از 14 سکه به 110 سکه افزایش داد و نیز پیشنهاد داد برای زندگی به خارج کشور که چند سال من اصرار میکردم و او مخالفت میکرد برویم و برای همین تمام دار و ندارم را فروختم و طلای اسقاطی خریدم و به پیشنهاد وی بنام ایشان به بانک ملی شعبه کارگشایی امانت گذاشتیم چون قرار بود ابتدا من مهاجرت کنم و ایشان با بچه ها یکسال بعد بیان و گفت اون موقع طلاها رو بتونه تحویل گرفته و تبدیل به پول کنه.
سال 90 به بهانه استراحت ده روزه به منزل مادرش رفت و ناگهان ناپدید شد و یکماه بعد دیدم طلاق وکالتی گرفته و شناسنامه بنده را سرقت کرده بود و با وکالتی که داشت طلاق گرفته بود.
مهریه را اجرا گذاشت و در دادگاه هرچه به قاضی گفتم ایشان چه عملی انجام داده و همه دارایی من رو برده قاضی گفت خرت کرده و راهی نداری و حرفم به جایی نرسید.
بچه سه ساله و دختر 17 ساله را رها کرد و من بخاطر عدم توان پرداخت مهریه و اخراج از کارم مجبور شدم چهار سال بطور پنهان همراه پسر سه ساله ام در استانی دیگر زندگی کنم ضمن اینکه ماهی یک سکه حکم کرده بود قاضی که مهریه را پردخت کنن اما بعلت بیکاری و افزایش روزبروز بهای سکه توان پرداخت نداشتم.
الان بعد 4 سال برگشتم مشهد و با مسافرکشی از طریق خودرو امانتی خواهرم زندگی را میگذرانم و حتی بدلیل اوضاع بد مالی منزل پسرخاله ام موقتا ساکن شده ام در حالی که قبلا استاد دانشگاه بودم و زندگی مرفهی داشتم.
اکنون دوباره برای مهریه از طریق همسر صیغه ای خود که مامور اطلاعات و لباس شخصی هست اقدام به اذیت کردنم کرده.
و همین شخص روی خط همراه فرزندانم پیام تهدید و سلب ارامش میفرستد و انها را تهدید به دستگیری و زندان بنده میکند و تازگی حتی به دخترم اتهام سرقت طلاهای همسر قبلیم زده با وجودی که دخترم هیچ ارتباطی با مادرش ندارد.
شدیدا موجب بهم ریختن روان روحی بنده گردیده ،
بطوری که یکبار نزدیک بود دست بخودکشی بزنم.
چه کمکی از دست شما ساخته است
خواهشا راهنمایی کنید.
اگر دفتر دارید حضورا خدمت برسم.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.تهران وکرج هستم.چنانچه کاری بر می آید تماس بگیرید لطفا