مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مدیر ساختمان

با سلام. مالک واحدی از اپارتمانی ده واحده هستم که حدودا 7 سال است ساخته شده. تا دو سال قبل فقط دو واحد (ما و مدیر ساختمان) ساکن بودیم و بقیه واحدها خالی بود. ساختمان بسیار نو بود ولی با اضافه شدن بقیه واحدها، مدیریت با رضایت هییت مدیره جدید اقدام به تعمیراتی بسیار غیر واجب از جمله رنگ کردن ساختمان نو! ساب کاری سنگ و ... کرد که هزینه ای بالغ بر 32 میلیون برای هر واحد دربر داشته! با اعتراض ما مبنی بر اینکه این مخارج اضافه بوده و توان پرداخت نداریم، پاسخ دادند اکثریت موافق بوده اند و باید بدهید. و چون پرداخت نکردیم نامه ای با امضای مدیر برای ما ارسال کردند که ظرف 15 روز اگر پرداخت نکنید انشعابات را قطع میکنیم و در مرحله بعد به دادگاه شکایت میکنیم!
با توجه به اینکه علی رغم رضایت ساکنان ولی هزینه های انجام شده بسیار غیر معقول و غیر واجب بوده و نیز با توجه به اینکه بدون نامه رسمی دادگستری، چنین ابلاغیه و تهدیدی برای ما ارسال شده آیا امکان شکایت از مدیریت را داریم؟ چه کار میتوان کرد؟ در شرایط حاضر به هیچ وجه توان پرداخت چنین هزینه ای را نداریم

پاسخ ها :

هزینه تعمیرات غیر ضروی در ساختمان هزینه تعمیرات در ساختمان شکایت از مدیر ساختمان به دلیل تعمیرات غیر ضروری تعمیرات در آپارتمان مدیر ساختمان قوانین آپارتمان نشینی آپارتمان