مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

چند بار برای تغییر نام به ثبت احوال مراجعه کردم.
اسم شناسنامه ایم روح الله است و میخواستم به فرهاد تغییر کنه. نامی که به اون من رو میشناسن و صدا می زنند.
آخرین بار ثبت احوال گفت که چون فراوانی اسم فرهاد کم هست در کمیسیون مطرح شد و مخالفت شد. اگر میخوای اسمی که فراوانیش بیشتر هست رو انتخاب کن.
و یا دادخواست تنظیم کن و از ثبت احوال شکایت کن.
این کار رو کردم هفته دیگه نوبت رسیدگی دارم.
سوالم اینه باید تمامی مدارکی هنگام ثبت دادخواست در اتوماسیون از من گرفتند تا اسکن کنند، مثل استشهادیه از کسانی که من رو به نام فرهاد میشناسن و کپی کارت ملی و شناسنامه رو باید "برابر اصل" کنم و روز دادگاه ببرم؟
پیشاپیش از پاسخ شما متشکرم

پاسخ ها :

احسان پاکدل

جناب آقای احسان پاکدل :

سلام طبق ماده 96 قانون ايين دادرسي مدني خواهان ميبايست اصول اسناد خود را در اولين جلسه دادرسي حاضر نمايد . بنابراين صرف اينكه اصل اسناد خود را در جلسه بياوريد كافي است