مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج دختر غیر باکره

سلام. من دختری 28 ساله تک فرزند، دانشجوی دکتری نخبه هستم. متاسفانه پدرم اجازه ازدواج بهم نمیده و هر خواستگاری که به پدرم زنگ بزنن برای خواستگاری، پدرم بدون حتی تحقیقات و شنیدن یکبار حرف طرف به دلایل غیر منطقی رد میکنند. و به همه میگویند که دخترم را چند سال دیگر شوهر میدهم و اون هم با فردی که خودم اعلام میکنم. به این صورت که میگویم این 3 نفر مورد تایید من هستن دخترم هرکدام از این 3 را قبول کردند اجازه میدم بیان منزل خواستگاری و فرداش هم عقد. از دانشگاه خواستگار داشتم پدرم گفتن دختر به همشهری میدم، از همشهری خواستگار داشتم پدرم گفتن به هم محل دختر میدم از هم محل خواستگار داشتم رد کردن (با اینکه شرایط همشون عالی بوده). الان 7 ماهه یکی از همشهری ها که پسری هستن که تمام شرایطشون عالی هست و خانواده سرشناسی هستن پیگیر ازدواج با من هستن ولی پدرم بدون دلیل رد کردن و من هم با پسر صیغه کردم و باکره نیستم. مادرم و بقیه با این پسر کاملا موافق هستن. لطفا راهنمایی بفرمایید چیکار کنم من بخاطر پدرم بشدت فشار عصبی بهم وارد شده و بیماری های زیادی گرفتم. برای مراجعه به دادگاه اگر نامه برای پدرم بیاد بلافاصله سر من و مادرم بلایی میارد. لطفا کمکم کنین
با تشکر

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اگر ازله بکارت شدید دیگر نیازی به اذن پدر نیست اگرچه صیغه انجام شده با ان پسر باطل و محتملا مرتکب ..... شده اید !!؟؟