مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی دفاع از خود

باسلام.
بنده در سال 91 یک آپارتمان به صورت پیش خرید از سازنده خریداری نمودم و بعد از کش و قوس های فراوان در سال 96 سند به نام بنده منتقل گردید. سال 98 قصد فروش اپارتمان را نمودم و بعد از مراجعه به شهرداری متوجه شدم که سازنده پایان کار و تاییدیه اسانسور ... را اخذ نکرده است. و سند بنده را با دست نوشته ای که بر روی برگه عدم خلافی با عنوان با توجه به تعهد سازنده در .... عدم خلافی به منزله پایان کار است از سوی شهرداری قید شده انتقال داده است. که حتی خود شهرداری این نوشته خود را قبول ندارد. بعد از بررسی های متعدد متوجه شدم که سازنده به شهرداری و نظام مهندسی تعهد محضری داده و با استفاده از این تعهد اون متن بر روی برگه عدم خلافی درج شده. در صورتی که تا به امروز سازنده به تعهد کتبی و محضری خود نیز عمل نکرده. بر این اساس بنده به صورت قانونی اقدام نمودم و در دادگاه نیز ایشان متعهد شدند که ظرف مدت 2 ماه به تعهدات خود عمل کنند. ولی با وجود گذشت دوماه اقدامی صورت ندادند و بهانه را پول نداشتن عنوان می کنند. مجدد بنده اقدام به اجراییه از سوی دادگاه نمودم که دادگاه نیز بیان داشتند که علت عدم ایفای تعهد باید در جلسه ای با حضور طرفین بررسی گردد سپس اقدامات بعدی با توجه به نتیجه جلسه صورت گیرد.
حال سوال بنده اینجاست که من واحد خودم رو فروختم ولی به دلایل فوق نمی توانم سند رو منتقل کنم. چگونه می توانم با شرایطی که ذکر کردم از حق خود دفاع کنم؟

پاسخ ها :

عدم اخذ پایان کار توسط سازنده ملک عدم اخذ تاییدیه آسانسور توسط سازنده عدم امکان انتقال سند ملک فروخته شده انتقال سند ملک پایان کار ساختمان تاییدیه آسانسور عدم انجام تعهدات سازنده ملک سند سازنده خرید و فروش ملک قوانین خرید و فروش ملک شهرداری