مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

بنده مشاور املاک هستم در ساری
مشارکت ساخت نوشتم بین 4 نفر مالک زمین با یک نفر سازنده
سازنده بابت ساخت و تحویل سند چک به امانت نزد بنگاه گذاشته و الان بعد 6 سال ساختمان را ساخته و تحویل مالکین داده ولی پایان کار را نگرفته به خاطر همین مالکین وکیل گرفته از سازنده شکایت کرده و اظهارنامه داده به بنده که چک امانت رو به وکیل بدهم آیا مجوز تحویل چک را بدون اذن قاضی به وکیل دارم یا خیر؟ ممنونم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام
در قرارداد در چه زمانی متعهد به تحویل چک و به چه شخصی شده اید؟ در پاسخ به اظهارنامه باید مطرح کنید که امین هستید طبق قرارداد و صرفا میتوانید چک را به شخصی مسترد کنید که در اختیار شما به امانت گذاشته است .