مشاوره حقوقی رایگان - کودکان بی سرپرست و سهم ارثیه

سلام
من خانومم 19سالش شده و ایشون رو میگن از نوزادی آوردن بزرگ کردن و هیچگونه مدرکی ندارن که نشون بدن و خانومم بزرگترین آرزوش پیدا کردن خانوادشه چند سال پیش پدرشون فوت میکنه و مادرشون زندگی میکنن و الان مادرشون نمیگن بهشون چجور پیداشون کردن فقط میگن یکی آوردش دادش به ما. بعد از فوت پدر اموال رو که یه خونه قدیمه و مقدار ناچیزی پول تو حساب که اونم خرج مراسم پدرشون شده رو بعد از انحصار وراثت پول رو خرج کردن و یه خونه مونده که الان میگن برگه اون موقع گم شده و شما یعنی خانومم سهمی ندارید از خونه و هم خون من نیستی و قصد انداختن بیرون ایشون رو از خونه دارن ما باید چجور اقدام کنیم آیا واقعا همین که میگن درسته یا نه. خانومم میگه حتما منو دزدیدن که هیچی نمیگن و الانم میخوان بندازن منو بیرون یا خریدنم اینم بگم چون سن پدر مادرشون زیاد بوده وو ضعیت مالی خوبی نداشتن بهزیستی بهشون بچه ندادن یعنی واقعا یه بچه که آوردن یا دزدیدن یا خریدن رو میشه بندازی بیرون یا میشه سهم اونو خورد این دولت کمک نمیکنه من میتونم شکایت کنم و چه کارهایی باید بکنم چون به خانومم میگن بی خانواده و بی کس و کار و حتی خواهر مادرشون با دختر خالش که طرف مادرشونن همش تهدیدش میکنن که مثل آشغال میندازیمت بیرون توی جوب آب زندگی کنی ممنون میشم یه راهنمایی کاملی بکنید که حقمو ضایع نکنن بفهمن که دولت و قانون پشتیبان منم هست بی کس و کار نیستم و بازیچه دستشون نیستم

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر اسم ایشان در شناسنامه پدر و مادر است نمی توانند چنین ادعایی بکند .و انها بایستی از طریق دادگاه حکمی داشته باشند تا وی راازارث محروم کنند در غیر اینصورت هیچ کاری نمی توانند بکنند