مشاوره حقوقی رایگان - مربوط به تصادفات رانندگی و صدمات جانی

سلام وقت بخیر
ما حدود یک سال پیش یه تصادف شدید کردیم، دادگاه نامه داد برای پزشکی قانونی رفتیم و دکتر فرستادن رفتیم دکتر سی تی اسکن گرفت معلوم نبوده اسیب ظاهرا تو سی تی و دکتر هم گفت چیزی نیست، از اون به بعدم تو گردن درد داشتم، دیگه خودم اقدام کردم ازاد رفتم دکتر الان ام آر ای گرفت گفت ضربه شدید بوده باعث شده و صدمه دیده نخاع و گردن،
الان میتونم با این موارد و اینکه مربوط باشه به اون تصادف این صدمه دنبالش برم یا نه دیگه نمیشه، ممنونم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

سلام.بله.تحت شرایطی امکان شکایت مجدد دارید.